Het team van Therapeutisch
Centrum Annadal

Ons team bestaat uit 4 fysiotherapeuten en 3 therapeuten met een andere aanvullende discipline. Wij zetten ons elke dag in om u weer optimaal te laten functioneren.

Onze fysiotherapeuten

Ron Kroon

Ron Kroon is een gedreven en ervaren fysiotherapeut. Hij heeft een specialisatie in de sportfysiotherapie en op het gebied van psychosomatische klachten. Hij is de eigenaar van de praktijk. Ron zal uw klachten altijd in perspectief bekijken. Hij werkt met de basisprincipes van de fysiotherapie, waarin het masseren met de handen een zeer belangrijke plaats inneemt. Hij is de hele week aanwezig, behalve op dinsdag.

Marc Verhey

Marc is een enthousiaste, goedgehumeurde fysiotherapeut. Vanuit zijn expertise op het gebied van gewrichten en COPD werkt hij graag met u samen. Marc werkt met diverse soorten fysiotherapie. Hij is de hele week aanwezig, behalve op woensdag.

Loes Henfling

Loes is een hardwerkende, motiverende fysiotherapeut, gespecialiseerd in kinderfysiotherapie.  Loes is aanwezig op dinsdag, woensdag en vrijdag

Pascal Witjes

Pascal is een breed inzetbare fysiotherapeut. Pascal werkt op dinsdag en donderdag.

Inge Buyze

Een zeer kundige therapeut.

Onze andere therapeuten

Twan Obers

Twan Obers is oefentherapeut Mensendieck en osteopaat. Hij heeft ervaring met mindfulness en meditatie. Hij biedt u handvatten om inzicht te krijgen in uw klachtenpatroon. Door middel van actieve en passieve mobilisaties van alle gewrichten en door middel van aandachtsoefeningen groeit uw lichaamsbewustzijn tot u houvast krijgt door los te laten. Twan werkt op maandag, dinsdag en donderdag in het centrum.

Anica Rondaghs

De kans is groot dat als u het therapeutisch centrum belt, u Anica aan de telefoon krijgt. Zij heeft in Therapie Centrum Annadal organiserende taken, maar werkt ook als neurotherapeut. Deze therapie is sinds enkele jaren in Nederland te ondergaan. We boeken er goede resultaten mee.

Edith Wächter

Edith begeleidt mensen met klachten als angst, somberheid, rusteloosheid en slapeloosheid. Edith is psycholoog en psychosociaal therapeut. Zij werkt met een vleugje humor maar altijd met een zorgvuldige betrokkenheid. Door middel van gesprekken, oefeningen en soms kunstzinnig werk leert ze je opnieuw te luisteren naar je wensen en behoeften en weer in je kracht te komen. Zij is geregistreerd therapeut bij het NVPA en RBCZ.